Continuăm seria de webinarii – De vorbă cu profesorii în „sala de-acasă”, în care ne dorim să vă aducem experiențele cadrelor didactice care folosesc tehnologia pentru a păstra legătura cu elevii lor.

În această perioadă, ne îndreptăm mai mult ca niciodată atenția către liderii din educație și de aceea, în a treia întâlnire stăm De vorbă cu directorii în „scoala de-acasă”. Perioada această este o provocare nu doar pentru susținerea comunicării cu elevii și părinții, dar și pentru a continua să fim împreună în cancelarie. Pentru directorii de școală este una dintre cele mai dificile perioade, când nu doar deciziile sunt importante, cât și cum își încurajează și își susțin colegii de breaslă. 

Aducem alături câțiva colegi directori de școală din programele Fundației Seeding Knowledge și ale Asociației Techsoup România să ne povestească despre cum susțin învățarea în această perioadă și ce lecții au până acum. Vor vorbi Carmen Maxim, director al Liceului Tehnologic Nr. 1 Fundulea, Cristian Stănilă, director al Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” din Tecuci și Marian Cîrlig, director al Școlii Gimnaziale „Dimitrie Ion Ghica” Radovanu.

La ce întrebări vom răspunde?

  • Cum mențin legătura cu cancelaria în perioada aceasta și cum îi motivez pe colegi să fie activi online?
  • Ce platforme au observat directorii că produc cel mai mare impact în învățare pentru copii la nivel macro?
  • Cum se organizează activitățile de învățare - program de lucru, acțiuni punctuale de sprijin, ce pot transfera în învățarea tradițională când restricțiile vor fi ridicate?
  • Modele de bune practici din sala de clasă

Acest webinar este dedicat directorilor de școli, inspectorilor și cadrelor didactice care simt nevoia să întâlnească practicieni care, în situații de criză, dezvoltă oportunități de învățare pentru comunitatea școlii.

Când?

Joi, 2 aprilie 2020, la ora 17:00

Unde?

Online, pe Zoom

Înscriere

Completează formularul de mai jos
până miercuri, ora 23:59

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră în webinariile Școala pe net. Înscrierile la acest webinar în Zoom au fost închise, numărul limită de participanți fiind atins.

Pe data și la ora webinarului, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Școala pe net. Încercăm să transmitem webinarul și live, pe Facebook.

După webinar, veți putea vizualiza înregistrarea webinarului și pe canalul nostru de YouTube, aici: 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLHO0Ic56nvxpbsxL0cirx-pa3zDuc0EKw