În seria de întâlniri online De vorbă cu profesorii în sala de-acasă continuăm să vă aducem povești și inspirație ca voi, profesorii și învățătorii din România, să puteți rămâne în contact cu elevii în această perioadă. 

Cum organizăm celebrarea de final de an școlar? Finalul anului școlar era acel moment special, de celebrare a reușitelor profesor – elev – comunitate. Erau serbări, acordări de diplome, aprecieri și premii. Erau banchete pentru elevii care absolveau clasa a 8-a sau clasa a 12-a. În contextul pandemiei COVID-19, planurile au fost schimbate. În același timp, acum parcă avem nevoie mai mult ca oricând să celebrăm eforturile atât de mari ale profesorilor, dar mai ales ale elevilor, după două luni dificile. Cum sărbătorim finalul de an în online? Organizăm ultimul clopoțel pe Zoom, trimitem diplomele prin Google Classroom, creăm un playlist de Youtube sau un colaj video și savurăm cel mai frumos tort virtual? Așteptăm să ne spuneți în formularul de înscriere ce ați pregătit pentru acest moment special. 

Școala Pe Net este un proiect conceput și dezvoltat de către Centrul de Resurse în Comunicare, Asociația Techsoup, Teach for Romania, Seeding Knowledge Foundation, cu sprijinul Kaufland România și în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării.

Invitați

Învățători și profesori care vor împărtăși din planurile lor de celebrare a finalului de an școlar, alături de elevi și comunitate.

La ce întrebări vom răspunde?

  • Cum celebrează învățătorii și profesorii alături de elevii lor reușitele la finalul anului școlar?
  • Cum pot crea surprize și amintiri digitale pentru elevi?
  • Singuri sau împreună - cum îi pot implica pe părinți și pe ceilalți profesori în ceremonia de absolvire?
  • Invitați care ar putea să fie un model de succes pentru copii - cine ar fi potrivit?

Când?

Joi, 4 iunie 2020, ora 16.00

Unde?

Online, pe Zoom

Înscriere

Completează formularul de mai jos
până miercuri, ora 23:59

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră în webinariile Școala pe net. Înscrierile la acest webinar în Zoom au fost închise, numărul limită de participanți fiind atins.

Pe data și la ora webinarului, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Școala pe net. Încercăm să transmitem webinarul și live, pe Facebook.

După webinar, veți putea vizualiza înregistrarea webinarului și pe canalul nostru de YouTube, aici: 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLHO0Ic56nvxpbsxL0cirx-pa3zDuc0EKw