Webinarul Educație outdoor se adresează tuturor cadrelor didactice care vor să includă în activitatea lor ore în aer liber. Acum, mai mult ca oricând, natura începe să fie descoperită ca un spațiu de învățare și începem să ne întrebăm cum putem folosi cel mai bine curtea școlii, astfel încât copiii să poată învăța în siguranță. În cadrul acestui webinar vom afla care sunt principiile educației outdoor pe care le putem integra la clasă, cum planificăm o lecție astfel încât natura să fie un instrument în a ne atinge obiectivele de învățare și de ce anume avem nevoie ca să transformăm curtea școlii ca să ne putem desfășura orele afară? Și pentru că situația actuală ne aduce într-un mediu online ca să învățăm despre acest subiect, vă recomandăm ca înainte de webinar să faceți o plimbare în natură, fie că e o grădină, un parc, în pădure și răspunzând la întrebarea ce are natura să îmi ofere în această plimbare să adunați cel puțin cinci obiecte pe care să le aduceți în cadrul webinarului.

Invitați

Alături de noi ne va fi Angela Dimișcă, trainer și iubitoare de natură. Timp de 2 ani a fost învățătoare în cadrul programului Teach for Romania într-un sat din județul Călărași. În prezent facilitează experiențe de învățare outdoor cu copiii de peste 10 ani în cadrul cercetășiei, iar în ultimul an a cunoscut îndeaproape educația outdoor în cadrul unui centru de tineret din Finlanda.

Când?

Miercuri, 16 septembrie 2020, ora 18.00

Unde?

Online, pe Zoom

Înscriere

Completează formularul de mai jos
până marți, 15 septembrie, ora 23:59

Mulțumim pentru interesul dumneavoastră în webinariile Școala pe net. Înscrierile la acest webinar în Zoom au fost închise, numărul limită de participanți fiind atins.

După eveniment, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Școala pe net. Vom distribui webinarul și acolo.

După webinar, veți putea vizualiza înregistrarea webinarului și pe canalul nostru de YouTube, aici: 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLHO0Ic56nvxpbsxL0cirx-pa3zDuc0EKw